Een prijs voor je speurtocht

De speurtocht met de smartphone of tablet is al een hele beleving, maar het vinden van een leuke prijs maakt het helemaal compleet! Een verborgen schat vol snoepjes of mogen kiezen wat er ’s avonds gegeten wordt. Met Troovie kan je kiezen uit het geven van je eigen prijs, een aantal standaard prijzen of de trofee.

Super trofee

Met de trofee hoef je zelf geen prijs te regelen maar kunnen de kinderen op de foto en laten zien dat ze de speurtocht met succes hebben volbracht! Deze kant-en-klare prijs kost niks en zorgt voor een leuk foto moment. Een leuke herinnering aan een te gekke speurtocht.

Iets lekkers

Natuurlijk is het eten of maken van een pizza, hamburger, frietje of een ijsje al een te gekke prijs. Daarom hebben we deze standaard opgenomen in onze prijzen, lekker makkelijk!

Maak het zelf

Wil je ze iets anders geven of iets persoonlijks tijdens een kinderfeestje? Geen probleem! Met de optie om een foto te maken van jouw prijs, is dit zo geregeld. Vinden ze het einde van de speurtocht, dan zullen ze deze foto te zien krijgen en horen dat dit de prijs is die ze hebben gewonnen!

Leuk einde

Afhankelijk van de prijs, kun je overwegen om de speurtocht ergens specifiek te laten eindigen. Trakteer je ze bijvoorbeeld op een pannenkoek, dan kan dit thuis, maar natuurlijk ook bij een pannenkoekenrestaurantje in het park!